Onze praktijk was dringend op zoek naar een waarnemend tandarts begin 2019 wegens langdurige ziekte van tandarts Tatjana Kalafa. Kaya zag de oproep en reageerde, in eerste instantie om ons destijds uit de brand te helpen. Op 29-03-2019 startte Kaya bij Dental Clinic Roosendaal. Het team was erg te spreken over Kaya en ook Kaya was zeer tevreden, wat haar heeft doen besluiten om zich voor langere periode aan de praktijk te binden. Kaya heeft een grote affiniteit voor esthetische tandheelkunde en implantologie. Wenst u facings van composiet? Dan is Kaya de tandarts waarbij een u een afspraak kunt maken. Zij zal met alle eerlijkheid uw mogelijkheden bespreken en u de best mogelijke behandeling bieden. Momenteel volgt Kaya veel cursussen o.a. het plaatsen van fillers, zodat haar kennis en kunde nog meer ontwikkeld raakt en zij haar patiënten nog meer kan aanbieden.

Het team

Aria is afgestudeerd als mondhygiënist in juni 1997 aan de Katholieke universiteit van Nijmegen en begon als zelfstandig mondhygiënist in september 1998 in de praktijk van tandarts E.C. Bracké. Jarenlang heeft Aria met veel plezier in de praktijk gewerkt en heeft hij een groot patiëntenbestand, met tevreden patiënten, opgebouwd. Helaas heeft hij een aantal jaren geleden, wegens gezondheidsredenen, moeten besluiten om zijn werkzaamheden als mondhygiënist te verminderen. Voor de patiënten die alleen vertrouwen hebben in de kennis en kunde van Aria kwam hij iedere twee à drie maanden terug naar de praktijk zodat zijn trouwe patiënten alsnog door hem behandeld konden worden. Inmiddels zijn we jaren verder en is Aria weer met regelmaat op de werkvloer te vinden, niet alleen als mondhygiënist maar nu ook als praktijkeigenaar. In 2016 boodt zich de gelegenheid aan om de praktijk van tandarts E.C. Bracké te kopen, een kans die Aria met beide handen aangreep. 

Kaya Azimi
Tandarts, algemene tandheelkunde
BIG geregistreerd: 19922365802

Aanwezig: woensdag, donderdag

Ali Gholami
Mondhygiënist

Aanwezig: dinsdagochtend, woensdag

Elbek startte als vierde-jaars mondzorgkundige, ook wel mondhygiënist, in opleiding binnen de praktijk van E.C. Bracké op 26 januari 2010. Na het positief afronden van zijn stage en studie, en de grote tevredenheid vanuit het destijdse team over de werkwijze van Elbek, kreeg Elbek een baan als mondhygiënist binnen de praktijk aangeboden. Op 24 juni 2010 studeerde Elbek af aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen en na een welverdiende vakantie startte Elbek per 7 september 2010 als mondhygiënist binnen ons team. Ondertussen zijn we vele jaren verder en is Elbek nog altijd een zeer gewaardeerd lid van ons team. Elbek is zeer kundig en professioneel waardoor hij door vele praktijken gewild is. Niet alleen wij en de andere praktijken zijn zeer over zijn werkhouding, werkwijze en inzet te spreken maar ook de patiënten. Vrijwel iedere patiënt is tevreden over het handelen van Elbek, met zachte hand en oog voor de belangen van de patiënt. 

Brigitte van Overveld
Praktijkmanager,
allround/-preventie assistent

Aanwezig: maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdagochtend

Informatie over Tatyana volgt.

Elly Damen
Baliemedewerker

Aanwezig: maandag, woensdag en donderdag

Informatie over Pekee volgt.

Ali is afgestudeerd als mondhygiënist aan de hogeschool Inholland op 27 november 2006. Via Aria werd Ali, sinds 2007, als mondhygiënist van Paro Plus B.V. ingezet binnen de tandartspraktijk van E.C. Bracké. Nu we jaren verder zijn is Ali één van de bekendste gezichten binnen de praktijk en heeft hij een groot patiëntenbestand opgebouwd met tevreden patiënten. Ali stort zich volledig op zijn werkzaamheden als mondhygiënist. Hij heeft ons wel eens gezegd dat dit werk zijn roeping is en heeft een grote wens om ooit de opleiding tandheelkunde te volgen. Juist omdat Ali zo begaan is met de praktijk, zijn werkzaamheden en zijn patiënten zal hij altijd proberen zijn patiënten zo snel mogelijk goed en adequaat te helpen zodat klachten snel verminderen en er een stabiele situatie ontstaat. Als er iets is waar Ali niet van houdt is het ergens doekjes om winden, Ali is direct en houdt niet van nonsense. Desondanks is Ali zeer ruimdenkend en zal hij zo veel mogelijk proberen om aan de wensen van de patiënt te voldoen.

Elbek Mammedtagizadeh
Mondhygiënist

Aanwezig: dinsdagmiddag

Brigitte is gestart als derde-jaars tandartsassistente in opleiding binnen de praktijk van tandartspraktijk E.C. Bracké op 21 september 2009. Vanuit beide kanten, zowel die van Brigitte als het destijdse team, is deze stage zeer goed bevallen en kreeg zij een baan binnen de praktijk aangeboden. Direct na het positief afronden van haar stageperiode en examens is Brigitte per 3 mei 2010 in dienst getreden als tandartsassistent. Inmiddels zijn we vele jaren, bij- en nascholing verder en zijn de werkzaamheden en de kennis van Brigitte sterk uitgebreid. Momenteel is Brigitte werkzaam als allround-/preventie assistent met verschillende bevoegdheden zoals het uitvoeren van bepaalde orthodontische handelingen en het toedienen van anesthesie, tevens is Brigitte werkzaam als praktijkmanager. Vanwege het lange dienstverband is Brigitte een zeer bekend, vertrouwd en gewaarde kracht voor onze patiënten binnen de praktijk.

Tatyana Tsymbal

tandartsassistent

Aanwezig: dinsdag en vrijdag

Informatie over Elly volgt.

Pekee Jalaly
Tandartsassistent in opleiding

Aanwezig: woensdag en donderdag