De praktijk

In 2016 is tandartspraktijk E.C. Bracké B.V. overgenomen door de heer A.R. Etminan. Sinds de jaren '90 was de heer A.R. Etminan werkzaam als zelfstandig mondhygiënist binnen de praktijk van tandarts E.C. Bracké. In 2016 bood zich de gelegenheid aan om de praktijk over te nemen. Vanaf 1 juni 2016 is de praktijk verder gegaan onder het beleid van de heer A.R. Etminan en handelend onder de naam Dental Clinic Roosendaal. Om verwarring te voorkomen, wij behoren namelijk niet tot de keten Dental Clinics, noemen wij ons ook wel DCR Tandartsen.
 

Onze visie is om u de best mogelijke tandheelkundige hulp aan te kunnen bieden. Wij streven ernaar om u zo snel mogelijk, goed en adequaat te helpen. In de praktijk hebben we de beschikking over twee ruime behandelkamers, waar uw privacy gerespecteerd wordt. U staat als patiënt centraal.­
 

U kunt bij Dental Clinic Roosendaal terecht voor o.a. algemene tandheelkunde, esthetische tandheelkunde, tandvervanging, implantologie, bleken en mondhygiëne behandelingen. Uiteraard behandelen we ook met plezier en het nodige geduld de allerkleinsten. Ondanks de ruime ervaring van het team wordt met regelmaat door het gehele team nascholing gevolgd, zodat onze kennis up-to-date blijft en wij u de beste hulp kunnen blijven bieden.­
 

Elk lid van ons team heeft zijn specialisaties en specifieke taken. Ons team bestaat uit drie tandartsen, waarvan twee algemene tandartsen en één tandarts met differentiatie implantologie, twee mondhygiënisten, één allround-/preventie assistent met verschillende bevoegdheden zoals het uitvoeren van bepaalde orthodontische handelingen en het toedienen van anesthesie en twee tandartsassistenten. Met regelmaat begeleidt het team ook tandartsassistenten in opleiding.

Behandeling is uitsluitend op afspraak, wij streven ernaar om afspraken zodanig in te plannen dat we ruim de tijd voor u kunnen nemen en dat wachttijden tot een minimum beperkt worden. Houdt er rekening mee, tijdens het maken van een afspraak, dat het inplannen van een afspraak niet altijd mogelijk zal zijn op het dagdeel of tijdstip van uw voorkeur in verband met de beschikbaarheid van uw behandelaar en de vrije ruimte in onze agenda. 

Bent u verhinderd? Dan verzoeken wij u vriendelijk minimaal 24 uur voor de geplande afspraak de afspraak te annuleren. Helaas worden er consequenties aan verbonden wanneer u uw afspraak niet nakomt en u de afspraak niet (tijdig) geannuleerd heeft. U vindt deze consequenties terug onder het praktijkregelement.

In het kader van de privacy wet- en regelgeving, die per 25 mei 2018 verscherpt is, vindt u op onze site geen foto's van patiënten die zich in onze praktijk hebben laten behandelen.